Blauwe Pasta

Butterfly-Pea / Kittelbloem Magic.

In het schilderachtige Zwitserse landschap, waar de Alpen de lucht doorboren en de meren glinsteren in de zon, ontdekte een jonge en gepassioneerde chef-kok de vele mogelijkheden van de Kittelbloem. Chef-kok Antonio is bekend om zijn innovatieve benadering van klassieke Italiaanse gerechten en zijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar nieuwe natuurlijke ingrediënten

Op een zekere dag raakte hij gecharmeerd door de diepblauwe kleur en het delicate aroma van de Butterfly-Pea Flower. Samen met een klein Italiaans pastafabriekje ging hij de uitdaging aan:

 “De Blauwe Pasta”.

Door de toevoeging van het kittelbloempoeder creëerden ze een pasta die verrassend blauw kleurt na koken. Maar het blijft niet bij alleen bij blauw – wanneer de pasta wordt gekookt met currypoeder, ondergaat deze een transformatie en veranderd van kleur naar een prachtig groene pasta, en gekookt met Lemon verandert de blauwe pasta in een geweldige paarse kleur. Magic !

Deze nieuwe creatie van Antonio zorgt voor opwinding en verwondering in de culinaire wereld. Het verhaal van de Blauwe Pasta verspreidt zich als een sprookje, waar de kleurrijke transformatie van de pasta een symbool wordt van creativiteit en onverwachte schoonheid in de keuken.

 

 

Bezoek ook de : Foto-galery